Ordinacija

S strokovnim osebjem izvajamo sodobne postopke zdravljenja na področjih dentalne medicine 

- Trodent

VISOKA KAKOVOST ZA VARNOST PACIENTA

Sterilizacijo izvajamo v skladu z visokimi standardi, pri čemer je zagotovljena visoka stopnja varnosti pri opravljanju vseh posegov. Vsi materiali, ki jih uporabljamo pri ordinacijskem in laboratorijskem delu in materiali, ki jih vgrajujemo neposredno v ustno votlino ali v protetične nadomestke, so od svetovno najbolj priznanih proizvajalcev.

DOSTOPNOST

Le nekaj metrov od vhoda v ordinacije je javna garaža s pokritimi parkirnimi mesti. V neposredni bližini ob Kržičevi in Peričevi ulici so zunanja parkirna mesta z rezerviranimi mesti za invalide. Ordinacije so dostopne in prilagojene za delo z gibalno prizadetimi osebami.

Naši prostori se nahajajo v neposredni bližini centra mesta Ljubljana v poslovno stanovanjski soseski Bežigrajski dvor. Ordinacije so opremljene s sodobno zobozdravstveno opremo za potrebe preventive, protetike, oralne kirurgije in implantologije. Vrhunska diagnostika s sodobno dentalno računalniško tomografijo nam omogoča zgodnje odkrivanje bolezenskih sprememb in natančno oceno stanja napredovanih bolezenskih sprememb zob in ustne votline.

Predstavitveni video